top of page
gezichtsbehandeling-texel
gezichtsbehandeling-texel

Geef je huid een extra boost met een verzorgende gezichtsbehandeling op Texel. Met 100% natuurlijke producten, voor een optimaal herstel van de huid.

Lees verder

Verwen jezelf met een gezichtsbehandeling op Texel

 

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling op Texel ben je bij Wellness by Maike aan het juiste adres. Met 100% natuurlijke producten die jouw huid optimaal herstellen en verbeteren, kun je heerlijk wegdromen en ontspannen. Even weg van de drukte en je gedachten laten voor wat ze zijn. Boek één van onze behandelingen, dan voel je je erna weer als herboren!

GEZICHTSBEHANDELINGEN

FAST FACIAL

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging (scrub), wenkbrauwen epileren, voedend masker, inmasseren van het masker, verzorgende dagcrème.

 

30 min. € 38,00

TIME FOR YOU

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging (scrub), verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren + verven, voedend masker, korte gezichts- en hoofdhuid massage, verzorgende dagcrème.

45 min. € 50,00

PURIFYING TREATMENT

Warm voetenbad met etherische olie, oliereiniging van het gezicht, zeezoutscrub met etherische olie (hydraterend, zuiverend en afvalstoffen afvoerend), wenkbrauwen epileren,  onzuiverheden verwijderen, witte leem-masker (rustgevend, helend en super hydraterend), drukpuntmassage van gezicht, nek, bovenarmen en hoofd, zuiverende en hydraterende serum, dag- of nachtverzorging. 

60 min. €65,00

SPOIL YOURSELF

Warm voetenbad met etherische oliën en voetmassage, ayurvedisch openingsritueel, oppervlaktereiniging, dieptereiniging (scrub), verwijdering van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren en verven, serum, uitgebreide drukpuntmassage van gezicht, nek, hoofdhuid en schouders, voedend gezichtsmasker, hand- en armmassage, verzorgende dagcrème en ter afsluiting een kopje kruidenthee.  

75 min. €78,00

SPECIALS BY MAIKE

RELAX ON TEX | MASSAGE & GEZICHTSBEHANDELING

30 min. massage en 30 min. gezichtsbehandeling.

Zeezoutscrub en rugmassage met warme etherische olie, verrassende Texelse pakking van handen en voeten, oppervlaktereiniging van het gezicht, wenkbrauwen epileren, voedend masker, inmasseren van het masker en ter afsluiting een verzorgende dagcrème.

60 min. € 70,00
90 min. € 90,00
gezicht%20schelpen_edited.jpg

TIME TO RELAX 

60 minuten ontspanningsmassage met warme etherische olie en een zeezout scrub van de rug + verwarmende pakking van de voeten.

Aansluitend: 60 minuten gezichtsbehandeling met super hydraterende producten, voedende oliereiniging, dieptereiniging met een scrub, verwijderen van onzuiverheden, wenkbrauwen epileren + verven, hydraterend masker, uitgebreide gezichts- en hoofdmassage en ter afsluiting een voedende crème.

120 min. €122,oo

GENTLEMEN'S TREATMENT

Een behandeling speciaal aangepast aan de behoefte van de mannenhuid.

Oppervlaktereiniging, dieptereiniging (scrub), wenkbrauwen bijwerken, reinigen van de huid, reinigend of hydraterend masker inmasseren, afsluitend wordt er een passend serum en dag of nacht crème aangebracht.

✓ Verbetert de glans van de huid

✓ Werkt verstevigend en activerend

✓ Gaat mee-eters tegen en ingegroeide haartjes tegen

✓ Voorkomt tekenen van veroudering

✓ Werkt ontstressend

30 min. 38,00

Man krijgt een gezichtsbehandeling

Afspraak maken voor een gezichtsbehandeling?

Bel naar +31 6 129 99 365 of vul het contactformulier in onderaan de pagina, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

gezichtsbehandeling-texel

*****

"Fijne gezichtsbehandeling, Maike is een topper! Voelt goed aan of je een praatje wil maken of juist even in stilte wil genieten. Massage voor mijn moeder was zo goed bevallen dat ze meteen twee dagen later opnieuw is gegaan. Maike, de volgende keer als ik op Texel ben zie je me zeker terug!"

gezichtsbehandeling-texel
  • Wellness By Maike
  • Wellness By Maike
bottom of page